Tack Hachi!

Vill börja med att säga tack till Hachi som var så snäll så och hjälpte mig med min bloggdesign som jag har misshandlat grovt. Så nu ser det ju toppen ut, eller vad säger ni? Jag kan ha bredare och finare bilder och menyn är centrerad, jobbar även på att fixa så att arkiv och kategorier osv. också blir centrerade men det får vi ta en annan gång!

På tal om något helt annat så har jag precis kommit hem från en innebandymatch mot Djurgården ocg vi vann! Härlig vinst för nu har vi vunnit tre matcher i rad och det är ju helt toppen. :)
Går mina kära läsare på någon sport/fritidsaktivitet? :)


Pame

Hej!



Jattesot blogg du har^^ besok min blogg ocksa!:)



Kram



//Pame


Blogg: http://pame.blogg.se/
Anna-chan

Åhh vad fin den blivit! Den var såklrt superfin innan men nu märkte jag det större fönstret och headern^^

Åhh vad awesome!:D Jag spelade också innebandy i Orminge (det fanns inget lag i Saltsjöbaden där jag bor>w<) förut, började när jag var 9 och så spelade upp tills divisoin 1 damjuniorer men slutade förra hösten^^ Skolan tog över tyvärr och så blev det så mycket press men det var askul!:D


Blogg: http://www.sakuratokyo.wordpress.com
Lina S

Ser fint ut :)


Blogg: http://linastrandh.se
H a c h i ~

Men så söt du e ;ww;<33



Men kära lilla du, jag har ju inte centrerat menyn ännu.. xDDD när man gör så att ngt e centrerat (i detta fall allt innehåll i din meny) så gör man så att texten går från mitten -center! Som i dina inlägg, så har du rubriken i mitten, texten (iaf ibland, det väljer man ju själv) i mitten och "kommentera" länken under inlägget i mitten!

Skulle just gå in o fixa det, men du har bytt till ditt vanliga lösen.. x'3



sv: Jag har fixat tjugolapp nu! ^w^ Ska bara få tummen ur att skicka det, har så jäävla mycke o göra nu veckan innan konventet + två prov >^<


Blogg: http://hachi.se



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR