TÄVLING!

Hej på er! Jag vann faktiskt en tävling hos Dixi och jag blev så himla glad för det så jag bestämde mig för att lotta ut ett par lösögonfransar redan nu! (Iphoneskal tävling pågår fortfarande!)
Så här ser lösögonfransarna ut som man kan vinna, den här gången blir det hela TRE vinnare så tävla på bara! :)
'
För att vara med ska du:
För 1 lott: Skriv jag är med och motivera varför just du ska vinna!
För 2 lotter: Skriv om tävlingen på din blogg och länka till inlägget i kommentaren du lämnar, låna bilden om du vill!
För 3 lotter: Gilla inlägget på bloglovin' här!
För 4 lotter: Följ mig på bloglovin' här!
Jag avslutar tävlingen den 15 november! :)


candy

haft en bra lördag?? :)


Blogg: http://ccanddy.blogg.se/
Fern

Jag skulle vilja vara med i tävlingen för just nu behöver jag lite nya lösögonfransar! ^-^Mitt inlägg: http://ferns.blogg.se/2011/october/tavla-hos-powderpink.htmlHar gillat inlägget och följer dig nu på bloglovin! c:


Blogg: http://ferns.blogg.se/
Matilda^^

Jag är gärna med! Jag ska vinna för att jag skulle ha användning för ögonfransarna eftersom jag är väldigt intresserad av asiatiskt mode och ska ikväll färga håret svart, och då skulle det passa superbra med lösögonfransar!

Jag har blivit följare, gillat inlägget och skrivit i min blogg:

www.kirakiracho.blogspot.com/2011/10/tavling-hos-bexi.html


Blogg: http://www.kirakiracho.blogspot.com
fannyjonsson §§

Jag är med! :)Jag är med för jag skulle använda ögonfransarna ofta eftersom jag tar bilder varje dag och jag tycker det är jätte fint med långa ögonfransar!

Jag skulle använda dom varje dag!

Du är en sån underbar tjej som tävlar om så fina saker! ♥Ha en bra helg! ♥pusspuss!


Blogg: http://fannyyjonssonn.blogg.se/
fannyjonsson §§

Jag glömde länka inlägget ^^ ---> http://fannyyjonssonn.blogg.se/2011/october/jag-ar-med-och-tavlar-om-losogonfransar-1.html#comment
Blogg: http://fannyyjonssonn.blogg.se/
söt chey

Hejsan skulle gärna ta och vinna dessa super fina ögonfransar Pga av tycker det är jätte fin men har aldrig tiden att hinna köpa.. (bor en bit ifrån affärerna ) Hehe.

Men följer din blogg + har gillat inlägget

Elina

Jag är med och tävlar! Jag borde vinna därför att 1) mina ögonfransar är korta och bleka 2) jag har bara använt lösögonfransar en gång i hela mitt 18½åriga liv and I liked it. 3) Jag är för snål för att köpa själv :)Jag har gillat inläggt på bloglovin. 2 lotter alltså


Blogg: http://marklar.blogg.se/
hanna!

valde 2 lotter ^^


Blogg: http://belivethelife.blogspot.com
Sofia - Uddevallas största modeblogg!

är med och vill vinna för att det är sjukt snyggt med lösögonfransar + att man slipper betala jättemycket för en bra mascara!länk :

http://tavlingarjagarmedi.blogg.se/2011/october/losogonfransar.html#commentGillar + följer på bloglovin :D


Blogg: http://smnmode.blogg.se/
daniella:)

Jag är gärna med! Men jag har inte bloglovin:(

Jag vill gärna vinna för att jag äälskar lösögonfransar! Typ det bästa jag vet! Och jag har inte råd att köpa det just nu:( Shoppat så mycket!


Blogg: http://daniellabooks.blogg.se/
Siri

jag är med! Älskar lösögonfransar, det ser så himla snyggt ut men har bara andvänt det någon gång!Skulle passa superbra om jag vann ett par, behöver verkligen dem att andvända på fester och sådär! :)Gillat inlägget och följer dig på bloglovin' också!


Blogg: http://siriclara.blogg.se/
Alice

Det skulle vara jättekul att vinna eftersom jag faktiskt aldrig ägt ett par lösögonfransar i hela mitt liv. Jag vet, det är sjukt.. Men det har liksom aldrig blivit av :/ Men om jag skulle vinna nu skulle jag bli superglad!! :D

Jag har även gillat på bloglovin och följer dig även där!


Blogg: http://medalice.blogg.se/
elin c:

Sv: Tack så mycket att du skrev det! :DÅh,jag vill vara med i Tävlingen!! >o< Det är inte försent än va? wbtw,fin blogg!


Blogg: http://cawu.blogg.se/
amanda

jag gillar inlägget på bloglovin och vill vara med och tävla eftersom det alltid är kul att göra sig lite extra fin när det är fest osv :D

kram


Blogg: http://schh.webblogg.se/
Anna-chan

Jag har gillat inlägget på bloglovin' och följer dig redan^^Jag ska vinna därför att jag älskar Japan och är väldigt intresserad av just Japan och Asien. Jag är också väldigt intresserad av asiatiskt mode och lösögonfransar är en av de saker som är väldigt populärt i just asiatsikt mode. Jag älskar även accessoarer av alla dess slag och in där kommer även lösögonfransar^^ Jag tycker att det är så himla fint när jag ser det på modeller i japanska modemagasin att jag också skulle vilja ha det! Sen gillar jag också att ha på mig saker som inte alla kanske alltid gillar, att vara min egen. Lösögonfransar skulle hjälpa till med det, när man vill känna sig lite extra fin liksom^^Om jag vann skulle jag ta väl hand om mina ögonfransar och sköta om dem ordentligt så att de håller längre.^^ Plus att man kan aldrig få för mycket kawaii i sitt liv, desu ne?^^Länk till inlägget:

http://sakuratokyo.wordpress.com/2011/10/25/losogonfransar-tavling-hos-powderpink/


Blogg: http://www.sakuratokyo.wordpress.com
elin c:

Sv: Okej,bra! :)Har gillat din bloglovin och gillat inlägget! :D

Har gjort ett inlägg på min blogg också! c:


Blogg: http://cawu.blogg.se/
Alva

Jag är med!

Motivering: Jag har inga lösögonfransar och har inte haft på mig heller så någon gån måste bli den första och det skulle passa mig super bra! Kommer själv från Kina! :)

http://allissas.blogg.se


Blogg: http://allissas.blogg.se/
Alva

+ jag följer redan dig på bloglovin!


Blogg: http://allissas.blogg.se/
l i n n e a

Åh, jag är med och tävlar,såklart!

Jag tycker jag borde vinna ett par lösögonfransar eftersom jag råkade suga upp mina nyköpta i dammsugaren och jag använder det nästan varje dag :( mycket jobbigt! Jag har gjort allt du vill (haha)Krams


Blogg: http://mfbw.webblogg.se/
MajaSvenssson

Jag vill vara med i tävlingen.Jag skulle gärna vilja testa lösögonfransar. Har aldrig testat förut (pinsamt att erkänna) , men då tycker jag att det är på tiden att jag får testa! Så det skulle vara jätte roligt att vinna!Fin blogg btw ♥


Blogg: http://majasvenssson.devote.se
Linzie Neon

Hej!

Ville bara säga tack för att du tipsade om tävlingen. Lösisar är jag alltid alltid alltid sugen på att tävla om. Jag använder ju lösögonfransar varje dag, och därför går det åt ganska så mycket pengar till att köpa nya hela tidne, så vore helt underbart om jag skulle vinna dessa. Jag lovar att jag utan tvekan kommer att använda dom väl och vårda dom. <3Jag följer dig redan på bloglovin och jag har gillat detta inlägget! <:Ååh, jag vill så otroligt gärna vinna detta, jag är ju helt beroende av lösisar. håller tummarnaPuss! Du har en superfin blogg. <3


Blogg: http://sockerbubbla.blogspot.com/
Bostic

jag är med!^^


Blogg: http://bostic.blogg.se/
Olivia

Hej!

Vill först och främst bara säga att jag tycker att din blogg är urfin!Varför just jag ska vinna är för att mina egna ögonfransar på senaste tiden har börjat så lätt gå av när jag böjer dem och det kostar så mycket att köpa om man ska använda de varje dag, så lösögonfransar skulle ju vara perfekt att vinna just nu!Länk till inlägget:

http://liviandersson.blogg.se/2011/november/tavling-1.htmlFöljer dig på bloglovin nu också. Håller tummarna :)


Blogg: http://liviandersson.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR