Streetstyle inspo


Massa inspiration nu till sommaren, min order från yesstyle skickas idag och kommer i vecka + ska beställa från ebay denna vecka blir en massa (verkligen MASSA) smycken som jag ska ha hem! :)


två från igår


Hade lockar igen, börjar verkligen att gilla att ha det, trodde att jag passade bäst i plattat hår men när jag tänker på saken så är det nog bäst med lie variation!
Har också målat naglarna igen (äntligen) och det blev vitt, mintgrönt och ljuslila, en kombo som jag verkligen gillar. :)
Alla nagellacken kommer från GT och jag kan verkligen rekomendera dom, dels för att dom är billigare än depend, större förpackning än depend och håller längre (ca 5-6 dagar) så det passar dom som lever på ett litet barnbidrag.

Kram på er och ha en fin lördag ♥


Rosa Dr.Martens

12--large-msg-131853213015_large_large

Har länge planerat ett köpa ett par dr martens dock har jag haft lite beslutsångest om vilken färg jag ska köpa men nu har jag bestämt mig för dom rosa, frågan är bara vart sjutton kan man köpa dom i den här färgen?
Har kollat på flera sidor som brandos, heppo och flera till men hittar inga, så finns det någon som vet vart man kan köpa höga ljusrosa dr.martens så skulle alla hjälp vara jätteuppskattad!
Kram på er ♥


Juicy Couture


Bilden säger allt, i juni så kommer jag lägga en stor beställning hos juicy couture och köpa mass ava deras smycken! Har sparat för det här ett tag nu så snart smäller det.. :)


Någon som har köpt från juicy couture, eller som vill kanske? :)


Dagen!


Jag idag, lockade håret lite imorse och blev ganska nöjd (första gången med plattång!)
Gick till skolan även fast jag har feber för tydligen så kommer jag må så här ett tag till och det finns inget att göra åt så man får bita ihop helt enkelt. Gick hem när jag hade musik kvar, känner inte att det är det viktigaste ämnet just nu att prioritera så jag struntade i det. ;)

Hur har eran dag varit?


Tävling kommer upp snart!

Jag har riktigt dåligt samvete över att jag har bloggat så dåligt dom senaste dagarna så ikväll eller imorgon kommer det upp en liten giveaway där jag bland annat kommer lotta ut lite lösögonfransar och andra roliga saker! :)


jobb jobb jobb..

Har suttit hela morgonen och fixat min stilmall, något konstigt hade hänt så jag var tvungen att göra en helt ny och för mig som inte är så bra på webdesign så tog det ett tag!
Men jag är väl ganska nöjd, har gjort bloggen lite bredare och skaffat lite (verkligen lite) annorlunda färger samt ett nytt typsnitt i inläggen. Det enda som inte gick så bra är att när man går in på t.ex Arkiv eller någon kategori så blir menyn helt knas, någon som vet vad man kan göra mot det? Tacksam för svar! :)


Nitar

FREE Shipping US -- Cross Gold Brass Studs iPhone 4 4S White Slide Rubberized Matte Studded Phone Case AT&T Verizon Sprint
FREE Shipping US -- Gold Brass Studs iPhone 4 4S Hot Pink Rubberized Matte Studded Phone Case AT&T Verizon SprintFREE Shipping US -- Gold Large Studs iPhone 4 4S Clear Studded Phone Case AT&T Verizon SprintFREE Shipping US -- White Studs Cross iPhone 4 4S Black Rubberized Matte Studded Phone Case AT&T Verizon SprintFREE Shipping US -- Gold Brass Studs Heart Pattern iPhone 4 4S White Black or Charcoal Gray Studded Phone Case AT&T Verizon Sprint

Eftersom att nita verkar vara väldigt 'inne' just nu så tänkte jag tipsa om den HÄR sidan som säljer iphoneskal med massa olika nitmönster på dom.
Skalen finns inte bara i vitt och svart utan dom finns också i prickig, blommigt m.m!

Och till er som inte har en iphone så kan man ju alltid sätta på egna nitar direkt på mobilen, så gjorde jag (fast inte med nitar) på min förra mobil som var en sony ericsson och det blev hur bra som helst. :)
Kram!♥


Cute fake nails!

Har sätt fler av dom här naglarna på eBay och ska beställa hem några par, kan dock inte bestämma mig för vilka haha..
Vilka är dina favorit naglar? :)


Ett problem..

Helt plötsligt så försvann min header, eller är det bara så för mig?
Så om någon kan hjälpa mig att foxa det här eller så, så är all hjälp välkommen!


Finaste tröjan, någon som vet vart man kan hitta en liknande?

Den här tröjan är så fin och jag vill så gärna ha den (eller en liknande) att ha till mina vita klänningar, så fint att ha en stickad tröja över en klänning!
Nu till problemet har ingen aning om vart det finns liknande tröjor så om någon vet vart det finns så berätta gärna, har letat efter en i ett halvår nu men jag tänker inte ge upp!
Kram ♥


Floral headband ~

a choice of threeEliwerHello Vodka, goodbye dignity.ℳa demoiTumblrrosy cheeks headband by kisforkani on Etsy
Har verkligen fastnat för den nya trenden som har kommit till USA då dom har hårband med blommor på, så himla fint! Ska beställa hem ett eget snart men jag fortsätter leta i hopp om att jag hittar ett med lite större blommor.
Finns det någon som vet vart man kan köpa sånna här hårband? Berätta gärna för mig då!

På tal om något helt annat så sitter jag hemma och är sjuk, det blev nog lite för mycket stress för min nedrans förkylning att klara av så nu ligger jag med feber och min kära vän alvedon!
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har, kram ♥


Outfit of the day

Dagens outfit (dock inte dagens bilder för jag har välrdens rödaste utslag på ansiktet) vart rätt trött imorse så orkade inte ha på mig något speciellt så det blev en tjocktröja och ett par vanliga jeans bara, men det var rätt snyggt ändå tycker jag!

Vad tycker ni om dagens outfit? :)


Vilken stil har du?


Hittade den här roliga bilden på tumblr som jag tänkte visa för er. Det som jag tycker är lite roligt är att jag har aldrig hört talas om den här stilen "pastel goth" men det kanske är något nytt? Fint i alla fall! :)

Men nu till frågan vilken stil är du? Själv så är jag nog en blandning mellan 'tha kawaii girl' och 'the hipster' jag klär mig nog ganska mainstream men jag sätter en söt twist på allt (försöker) som min nya tröja som jag visade igår, det är ju jätteinne med kragar men alla som jag har sätt har på sig den där tröjan i svart/vitt så då köpte jag den rosa!
Förstår ni hur jag menar?

Kram och ha en fin måndag!♥


Min nya tröja!


Tröjan som jag har på  mig kommer från HM och det är helt klart en favorit, den hittar ni för bara 149 kr och finns även med svart krage och vit tröja!

Sen kan jag ju förklara varför det bara är mobilbilder i bloggen nuförtiden, det är nämligen så att min kameraladdare har gått sönder och det är inte så lätt att hitta en orginal Nikon laddare till min kamera men nu har jag hittat en så förhoppningsvis ska jag kunna köpa den i veckan så det blir det inga dåliga mobilbilder längre!
Kram♥


Kvällen i bilder!


Blev en härlig kväll då vi firade stora syster som fyllde 20. Vi åt god mat, god efterrätt och jag ahde på mig min nya blus som jag absolut älskar. :)
Har även märkt att statistiken har gått upp ganska mycket så jag kan ju passa på att hälsa alla nya läsare välkomna och att ni stannar.

Kram ♥


Dagen!

Jag idag! top HM, jeans BIKBOK

Första skoldagen idag har varit helt okej, dock så fick vi 3 läxor som ska vara klara nu på torsdag men man får väl jobba på helt enkelt!
Något som inte var så kul att när jag stog på en medicinboll på gympan (vi gjorde balansövningar) så ramlade jag och tog emot mig med armbågen så jag ska åka till akuten/vårdcentralen och se vad som har hänt med den, hoppas verkligen inte att jag har fått en spricka!

Kram på er, och hoppas att ni som hade er första skoldag klarade er!


Lite nytt.

1, Jag idag ovanligt glad haha.. 2, detaljerna på toppen jag köpte!

Fick ju ett presentkort av storebror så jag åkte in till vällingby för att använda upp det, tyvärr kunde jag inte köpa den geöna toppen på bilden längst upp för den fanns inte i min storlek tyvärr, men förhoppningsvis så kommer den in igen så då får jag var snabb!
Annars så kan jag ju trösta mig med att beställningen från yesstyle kommer om ca. en vecka, jag längtar!

På tal om något inte så festligt så börjar ju skolan imorgon, men man får försöka att få ut något positivt av det, t.ex så ska jag ha på mig min nya blus och min nya sminkning (eller hur man ska uttrycka sig) ska bli kul att se vad folk tycker om den då jag aldrig har haft svart vid nederfransarna. :)

Kram ♥


Få sotade ögon, gjord av caty.se


Hittade den här videon på caty.se där hon visar där man får sotade ögon vilket är sjukt snyggt! Perfekt at ha om du ska på middag med tjejerna eller på fest, det blir att öva och öva tills jag kan det här alltså. :)
Kram ♥


Ska beställa hem lite saker från Yesstyle!

 

Blir att beställa hem det här från yesstyle snarast. Är verkligen i stort behov av en vår/sommarjacka då jag faktiskt har växt ut min från förra året (hurra!) Skorna är nog lite av favoriten då jag är väldigt svag för just skor och högklackar för mig är då ett litet måste fetersom jag är så kort och gör genast en outfit mer "fin".
Tänk själv vilken stor skillnad det är om jag har på mig klänningen på bilden med t.ex converse och när man har på sig den med klackar, stor skillnad va?

Som sagt är allting från Yesstyle en sida där jag köper mina kläder väldigt ofta och jag kan lova att det är säkert, kläderna håller och man kan skicka tillbaka kläderna + få tillbaka pengarna om man inte är nöjd så jag kan  verkligen rekommendera att ni tittar in där. :)

 

 

 



Ny sminkning, gaming och gaming..,

Rubriken beskriver min dag ganska bra! Jag har tittat på jättemånga gaming videos på youtube som den nörd jag är! Fick MW3 i födelsedagspresent så det har jag spenderat dessa regniga dagar med. Har även kollat mycket på sminkvideor och försökt att lära mig lite olika sminkningar också!
Här kommer en bild på en sminkning som jag hade tänkt att ha på vardagar, vad tycker ni om den och skulle ni vilja ha en video tutorial på hur man gör den? :)



Svar på kommentar! (som jag förövrigt blev superglad för)

johanna :) om 15.:
Gud vad bra blogg du har! hittade hit idag och vet redan nu att jag kommer börja följa den! har också en tvilling syster och vi fyller bägge 15 år till hösten.

Är ni enäggstvillingar eller tvåäggstvillingar? Vad heter textstilen som du har i rubriken? har ingen blogg så svara gärna i ett inlägg eller på min mail.
Kram, johanna! :)

Svar: Oj men  tack så mycket! Ja jag och min tvilling är enäggstvillingar, tyvärr är vi inte så lika länge p.g.a mina sjukdomar och vissa mediciner men det finns ändå vissa likheter.  :)
Och textstilen jag har heter "Rochester" och den kan man hitta på Googles web fonts!
Hoppas du blev nöjd med svaret.
Kram ♥


Workout!


(Den sista bilden är bara för att visa hur fint mint hår blir med min nya wave maker♥)

Var och tränade med tvilling idag igen (PÅ VÅR FÖDELSEDAG HIHI), somsagt så ska vi köra hårdträning hela veckan, och jag vet inte om det är önsketankar eller om jag faktiskt ser lite resultat men så länge man inte ställer sig på vågen och tittar så går det ju bra!

Har ju inte direkt en målvikt som flera har, jag köra bara tills jag är nöjde med hur jag ser ut vilket kan vara lite sundare än att vara besatt av att man ska väga ett visst antal kilon, eller vad tycker ni? :)


15.

Då har man fyllt 15 nu alltså. Väldigt kul!
Jag och tvilling blev uppvaktade av familjen och fick lite fina presenter, favoriterna är dessa två böcker som jag har velat ha ett bra tag nu!

Det är alltså Lauren Conrads bok Style och The teen vogue handbook. The teen vogue handbook är jättebra att ha om man vill få lite tips på hur man ska börja om man vill komma in i modevärlden när man blir äldre, och det vill ju jag! Är jättepepp på att börja läsa dom men innan det så ska vi också fixa med den här gratis prenumationen som jag har fått!
Har tänkt att jag ska börja prenumerera på Teen Vogue men tänkte vänta tills vi har flyttat men nu om vi inte ska det så kan man ju börja nu. :)


Glad påsk!

Instagram:3Um pouco Alice: DIY - Ovinhos de Páscoa decorados ♥Fabulous YouCookies,Easter,Eggs - inspiring picture on PicShip.comFacebookFacebookShoppe Girls.A húsvéti dekor szerintünk - Dekooder - stílusra hangolunkApril 6, 2012 - Sonia Daigle - Picasa Web AlbumsCuteTumblrKeukenprinses: perfecte paasbrunch - GirlsceneGoogle Image Result for http://makingitlovely.com/wp-content/uploads/2008/03/easterchicks.jpg(5) Wall Photos

Taggar påskafton idag med massa god mat och godis och sen födelsedag imorgon som firas med sushi resturang och sen på måndag blir det thaimat! Livet är faktiskt helt okej just nu.

Glad Påsk på er! ♥




Motivation!

Thinspo/FitspoMy fitness Diarybellahpedersen -Just follow your own dreamshealthyfairytale: I love this actress - Looking 4 perfectionamazing, girl, naked, pants, photo - inspiring picture on Favim.comThinspo/FitspoTumblrThinspo/FitspoTumblrBitch †Bitch †

Eftersom jag var sjuk i flera veckor under början av året så har jag inte fått den träning jag behöver så då har jag /tyvärr/ gått upp någta kilon som jag gärna vill bli av med + lite mer inför sommaren. Så igår började hårdträningen! Blir att springa en gång varje dag (minst 3 km) under påsklovet sen att göra olika övningar hemma också.
Tips på övningarna jag gör /som man kan göra hemma/ är dessa: Del 1, Del 2.
Lycka till


Dagen!

Hej på er!
Har gjort ganska mycket idag det är därför jag inte har bloggat! Började såklart med praoen sista dagen vilket var väldigt tråkigt då jag verkligen har haft kul. :) slutade då runt fyra och sen så cyklade jag iväg till skolan och hämtade lite böcker som jag behövde för lite prov osv. Sen så bytte jag om och var ute och sprang med tvilling en timme, skönt!
Får bli en konstig bild idag, kändes som en dålig dag rent utseende mässing för mig. :)



Sommarinspo!

TumblrThe Mandarine Girl Modeblog - FashionblogShe dreamed of Paradise.My Story About Love ..Изошка — меньше слов, больше красок : Изображение More here ♡ с меткамиMe gusta | TumblrJUST LIVEIs that when you discuss trash?-The Dreamland.Me gusta | TumblrTopuk Moda.

Verkar ju som att alla längtar till sommaren så varför inte börja knåpa ihop lite sommaroutfits som du kan ha när varmare dagar kommer?
Själv kommer jag köra på mycket grått, beige, och pastel! Hur klär ni er i sommar?


Shit I love!










Nu vet ni lite mer om mig! Gör gärna en sån här lista och länka den i en kommentar så kan jag få veta vilka det är som läser min blogg, det ligger ju iallafall på ca. 150 om dagen :)


Beställt!


Beställde nyss hem dom här två tröjorna för dom var på världens rea, 40 kr styck bara helt galet vilket fynd! :)
Ska också beställa hem lite smink från ELF, första gången men jag har bara hört bra saker om det så det ska väl gå.
Någon som har någon erfarenhet från ELF sidan så får ni gärna dela med er!


Mycket som händer i april..

4dab635fe1875bc8a2042b169a6b4201_large

Kan ju börja med att jag och tvilling fyller år om 5 dagar, taggataggatagga! Sen så fyller storasyster år så får väl hitta någon present till henne..
Fyller ju 15 så får göra en massa skoj saker nu (gå själv på vissa festivaler osv. osv.) vilket ska bli kul.
Det är också sista veckan på praoen vilket jag tycker är jättetråkigt för jag ahr verkligen tyckt att det har varit roligt och trivits på min plats, försökte till och med att skaffa somamrjobb där men såklart ska man vara minsta 18 eller 16, haha. :(
Hörs ikväll, det här blev ett väldigt rörigt inlägg ser jag nu!


fem bilder från dagen!


På dagiset idag så gjorde vi massa pärplattoe så jag fixade tre mustascher som ska bli halsband, ring och nyckelring! Får helt enkelt se när jag har tid till att fixa dom bara. :)

Annars så har jag på mig mina nya tröja som är världens skönaste och väldigt snygg för en sweatshirt, vilket passar mig bra då jag helst inte går runt i mjukiskläder i t.exd skolan och så..
Hoppas ni har haft en bra måndag!