Nails

Chanel-le-vernis-nail-polish-nails-white-favim.com-145559_large

Tumblr_lrlaz18bjk1qbpuo0o1_500_largeTumblr_lrdpqyxwwv1qlk9pko1_500_large

 

Tills blogg.se vill samarbeta med mina bilder så får det bli inspirationsbilder från weheartit och tumblr! Fast det gör väl inte så mycket, man kan ju hitta vadsomheslt där. :)

Min tumblr : www.powderpink.tumblr.comMin halloween!

Många vet inte det här men halloween är lugnt min favorit högtid efter julen, tycker det är jätteroligt att sminka upp mig till något och klä ut mig haha :)
Här får ni lite bilder på min makeup, jag var en halv sugar skull (själv tänker jag på dödens brud) och det var superroligt och lite komplimanger fick man väl ;)
 
På morgonen började jag med att våga mitt hår, det tog två timmar men det var mödan värt!
 
Sen så blev det dags att börja med ansiktet, jag hade inte lyckats hitta någon vit ansiktsfärg för jag var lite sent ute men jag köpte istället en ljus foundation som funkade bra den med!
 
Sen så gjorde jag bara själva konturerna för tänderna och fixade grunden för min ögonmakeup
 
Till sist så fyllde jag i tänderna med den ljusa foundationen och la på ett lager med vit ögonskugga, som man även ser lite svagt så målade jag silvriga linjer över ögat med eyeliner, sen får vi ju inte glömma det röda läppstifet :)
 
Klädde ni ut er för halloween, och isåfall vad? :)
 


Dags att börja blogga igen!

Har nu fått lite ordning på saker som sker i mitt liv så kände att det var dags att blogga igen och nu är jag super taggad på det!
Har två planerade inlägg idag så stay tuned :)
Slänger in en bild på mig sålänge,