Ny klänning från yesstyle!


Så detta är då min nya tunika från yesstyle som kom igår! Först tänkte jag liksom shit va stor den är! Så imorse så hade jag liksom vikt in den så att den inte skulle "hänga" ut så mycket men sen så övertalade Sara mig att det såg bra ut såhär och det tycker jag nu också!

Annars så firade jag, tvilling och några kompisar vår födelsedag idag, det var superkul men tyvärr var det några som inte kunde komma/stanna där så länge men det var kul ändå. Vi hade lite picknick så vi köpte kyckling och bröd som vi gjorde wraps med och lite jordgubbar, supergott! Totalt blev det att vi som var där längst var ute på ängen i 4 timmar! Jisses vad tiden kan gå snabbt när man har roligt alltså.

Nu blir det lite pluggeliplugg och ta det lite lugnt, vad hittar ni på denna tisdagskväll? :)


H a c h i ~

Btw, på tal om det vi pratade om igår, så var det honom jag gick på cruxbalen med. Vi blev fotade parvis. Kommer antagligen inte lägga upp de bilderna på bloggen, men jag kan visa dig om du vill, hihi c:


Blogg: http://hachi.se
Julia

kolla in på min bloppis! Har sänkt priset på allt :) http://clothesansstuff.blogg.se/


Blogg: http://clothesansstuff.blogg.se/
H a c h i ~

sv: Jag med, har väntat på dom sen i fredags! D: Hoppas de kommer upp idag ^w^


Blogg: http://hachi.se
Mary

Vilken söt klänning!


Blogg: http://mymary.blogg.se/
we will never walk alone

Hej!

Du har varit med i en tävling inne hos mig, där jag lottade ut presentkort på skor. Jag har nu dragit en vinnare, kika in och se om det blev du :)

Och vill du får du gärna vara med i min nästa tävling som kommer upp under helgen, där jag lottar ut valfritt smycke från Haze Design.

Ha en fin helg!

http://asahoffman.blogg.se


Blogg: http://asahoffman.blogg.se/NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR